Fakta

bloglovin

Jag skriver mest om

Arkiv

Meta

skitikoner

Operationsdatum!

Idag ringde jag till ci-enheten för att kolla om vi fått något datum för Noelles operation.

Det hade vi!

23 nov är inskrivning och 24 nov är operationsdagen!

Comments

Comment from annelie
Time 10 november 2009 at 12:32

Härligt att det sker innan jul. Ska väl bli skönt när allt är över. Å nu har jag äntligen fått till det så din blogg ser normal ut i min dator. Ändrade till Firefox från Explorer och voila. Vad gör ni imorgon kväll, onsdag. Håkan är ute då så kom gärna över. kram

Comment from Malin Gröning
Time 10 november 2009 at 21:49

Ja ska bli skönt att få det gjort (säger jag som inte behöver göra operationen).
Jag har bytt tema, det är inte din dator som fått fnatt 😉 Imorrn göra vi inget speciellt men du kan komma hit annars!

Pingback from Min dotter har möbius, vi andra är rätt normala » Tråkig dag
Time 24 november 2009 at 21:04

[…] Tillsist var dagen nästan till ända och vi har bjudit farmor Eva och farfar Ove på middag, det blev vegetarisk lasagne, sallad och baguette. De var här och hämtade Minou på dagis, de var ju ändå lediga eftersom idag egentligen är Noelles operationsdag… […]

Write a comment