Fakta

bloglovin

Jag skriver mest om

Arkiv

Meta

skitikoner

Ett barn mindre ännu en gång och prova på klättring

Denna helgen är det Noelles tur att få bli ompysslad och aktiverad av farmor och farfar. Jag och Minou var på simskolan (hon lyssnar mer nu på simfröken och var jätteduktig att doppa ansiktet i vattnet) och Jonas fixade käket tills de dykt upp.

Efter käk, lite fredagsmys (russin) så var det välling-pyamasdags och sen blev Noelle förvånad när vi skulle klä på henne ytterkläderna! Men hon var glad och vinkade hejdå innan hon tog farmor och farfar i handen och stack iväg med sin lilla väska med snuttefilt, nappar, vällingpulver mm.

Idag har vi varit på Klättercentret i Solna. Minou fick prova på att klättra med helkroppssele och ett par klätterskor i storlek 29 (hon har 26) men de passade precis!  Repklättring var inte så roligt tyckte hon. Vi började med att låta henne klättra 1,5 m upp för att sedan bli nerfirad för att känna hur det kändes (har sett föräldrar låta barn klättra hela vägen upp för att sedan få panik när de är högst upp och inte vågar släppa greppen). Hon ville blir nerfirad två gånger sen övergav hon väggen för bouldering istället. Barnen har en egen bouldervägg och där höll hon till i en timme, innan hon grinade och vi åkte till Solna c.

Där åt vi MacDonalds och hon fick en ansiktsmålning – tiger såklart!

Den plågade blicken kommer från att hon var jättblyg för fjortisen som sminkade på Dånken

Write a comment