Fakta

bloglovin

Jag skriver mest om

Arkiv

Meta

skitikoner

Tajt rock

Det är roligt att se alla på jobbet i sina nya rockar. När vi skulle få rockarna fick vi mäta oss över tuttarna och midjan och höfterna, sen kolla in en måttabell för att se vilken storlek vi skulle ha. Jag fick fram storlek 40, började nästan grina, mätte igen och kom fram till samma sak – storlek 40…

Det var några av jobbarkollegorna som hade storlek 36 och de är väldigt små och nätta. Nu går alla runt i jättetajta rockar och man ser att de har figurer under den där rocken som tidigare såg ut som en städrock, även den manliga kollegan!

Om jag knäpper alla knappar i rocken så kan jag inte gå snabbt då kommer jag trilla omkull och ligga där som en skalbagge på rygg utan att kunna ta mig upp utan hjälp.

Fast det är klart, det är lite jobbigt att inte kunna röra sig obehindrat. Eller som en av kollegorna sa ”Förut hjälpte jag kunderna att stoppa i mynten i kassatornet, nu säger rocken stopp”. Hon kan inte sträcka ut armen hela vägen 🙂

En tajt rock kan ändra hur man jobbar och effektivisera arbetet precis som ovanstående exempel. Den har pyttesmå fickor också, vilket innebär att jag inte kan samla på mig några papper, alltså måste jag göra klart direkt! Det enda som ryms är sprättarkniven och min lilla svarta bok där jag skriver upp en lista på alla sura kunder jag ska hämnas på där allt står som jag måste göra inom nära framtid!

Write a comment