Fakta

bloglovin

Jag skriver mest om

Arkiv

Meta

skitikoner

Ny jobbuniform

Första dagen på jobbet sedan jag vabbade förra veckan. I helgen genomgick jobbet en förvandling från Apoteket till Apotek Hjärtat. När jag kom imorse fick jag en ny rock, tajt som bara den! Väldigt stilren och nästan inga fickor alls. Rätt bra men jag måste hitta någonstans att dumpa mitt   ”grejer-jag-måste-göra-och-det-snart!”-pappersberg. Sen ska vi ha vit t-shirt eller vit-longsleeve under, jag fick tre stycken sammanlagt så jag kommer bli snuskigare än vanligt och ha samma långärmade i fem dagar i sträck! Imorgon ska jag be någon fota mig så kan jag lägga ut en bild hur jag verkligen ser ut. Lika darrig som nedanför innan morgonkaffet men med lite mera färg.

Det här är jag! Jag gör tummen upp inget annat. Började rita nerifrån och upp och på slutet tröttnade jag, därav det taskiga nyllet

Comments

Comment from annelie
Time 10 februari 2010 at 17:40

He he. Tur man dumpat apoteket nu då… Och din tatuering har bara blivit snyggare och snyggare 🙂

Comment from Malin Gröning
Time 10 februari 2010 at 21:11

Haha visst blev tatueringen snygg! På pricken lik!!

Write a comment