Väl tolererad för kraften Viagra!

Fakta

bloglovin

Jag skriver mest om

Arkiv

Meta

skitikoner

Minous första Plask&Lek-lektion

Jag och Minou stack till badhuset så fort Jonas kommit hem från jobbet så han kunde ta Noelle. Vi pulsade i snön och kom fram så vi hade fem minuters marginal. Vi hade varit förutseende och tagit på oss badkläderna under våra kläder så det var bara att slänga in allt i skåpet och gå till bassängen.

Vi träffade först en mamma jag sett på öppna förskolan, men de hade lektionen innan oss. Sen träffade vi en mamma med en dotter i Minous ålder som jag pratat med lite då och då. Hon har också tätt mellan sina tjejer och vi har haft samma sorts vagn och det är nyckeln att få prata med främmande människor. Annars är man knäpp om man gå fram till en vilt främmande människa och börjar babbla.

Det gick bra på lektionen fast Minou fattade inte först att vi var tvungna att lyssna på fröken. Lektionen gick ut på ”stationssimning”. Först åka på mage nerför rutschkanan, sen ”simma” till andra sidan bassängen, bubbla utmed stången, sen plocka upp ringar från bottnen till andra sidan bassängen, utmed bassängkanten ta upp en flytplatta, ”simma” till andra sidan bassängen, bubbla utmed stången, ”simma” genom rockringar, sedan en flytkudde till andra sidan. PUH! Jag var trött efter det, Minou gjorde om det tre gånger och sen var lektionen slut! Minou blev skitförbannad och ville simma mer.

Sen somnade hon snabbt efter kvällsmacka och välling 🙂

Write a comment