Väl tolererad för kraften Viagra!

Fakta

bloglovin

Jag skriver mest om

Arkiv

Meta

skitikoner

Öroninflammation

Tuff natt. Noelle vaknade och skrek i tid och otid. Fick Ipren sen sov hon som en liten gris resten av natten. På morgonen fick jag ringa runt till alla och säga till att Noelle skulle vara hemma från dagis – taxichaffisen, taxiväxeln, dagis, jobbet. Sen ut på nätet och kolla akuttid på vårdcentralen.

Minou ville inte gå till dagis när hon insåg att jag och Noelle skulle vara hemma. Ringde till hennes dagis och sa att hon skulle vara ledig. Som den supermorsa jag är hade vi gott om tid när vi kom ner i sumpan centrum, hade tänkt gå in på Åhléns en snabbis för att kolla dörrstoppar och sånt shit. Men det var ju inte öppet, vi är ju så tidiga så vi fick mellanlanda på Hemköp och köpa lite käk, sen mellanlandade vi på fiket och där fick tjejerna äta lite banan och dricka vatten.

Väl på vårdcentralen lekte de som små änglar i väntrummet, läkaren kollade Noelles öron och konstaterade öroninflammation på vänsterörat.

Läkaren nämnde att ”Nu när Noelle är två år så behöver hon inte få antibiotika varje gång hon får öroninflammation” Då fiskade jag upp intyget från ci som ”bevisar” att hon behöver antibiotika iom implantatet och att det måste vara bredspektra.-antibiotika. Läkaren ville kopiera intyget och lägga in i journalen. Varför har de inte gjort det tidigare??

Jag berättade att ci-läkaren rekommenderat en 6 veckors kur med 2 doser om dagen men det ville inte läkaren gå med på. Vi fick för 7 dagar och det skulle vara 3 gånger om dagen (alltså ingen dagisvistelse för de ger inte antibiotika).

Ringde ci och pratade in på tfn-svararen att läkaren där behöver skriva ut mera och ge oss doseringen för två gånger om dagen.

Gick till Annelie och Minea som målar och gör fint hemma hos sig. Tjejerna fick leka och äta mellis och jag och Annelie fick dricka te och snacka skit.

Write a comment