Fakta

bloglovin

Jag skriver mest om

Arkiv

Meta

skitikoner

Jag vet inte vad jag ska skriva idag..

I tisdags damp Andreas ner och stannade till igår kväll. Han var lite ledig från jobbet och passade på att hälsa på oss. Det var schysst med lite sällskap när jag var hemma med sjuk Noelle (som ändå var väldigt pigg för att vara sjuk). Igår kom farmor och farfar och hälsade på, jag svängde ihop en pastasallad med senapsdressing som den vana masterchef jag är nuförtiden. Tur de kom för det blev snöstorm och Jonas befann sig i Norrtälje på jobb när det var dags för mig att gå och klippa mig!

De fick sitta barnvakt tills Jonas kom hem så jag kunde dra iväg. Det blev en variant av frisyren jag hade tidigare, lite kortare men inte så rakat på sidan som tidigare. Sen på kvällen var det telefonmöte för Möbius syndromförening som jag är sekreterare i. Lite att planera inför familjeveckan och årsmötet vi ska ha i samband med det. Vi var bara tre som ”dök upp” på telefonlinjen så det gick rätt snabbt att klara av… Tydligen är det bara en familj som hört av sig till Ågrenska än så länge (förmodligen jag som mejlade och frågade lite grejer) så jag hoppas verkligen att det blir lite bättre uppslutning än årsmötet i augusti… (det var inte ens hela styrelsen och så familjen Gröning)

Imorgon ska Minou gå på babysim! Haha det dröjde men nu är det dags. Vanliga simskolan börjar först i femårsåldern och det är ju skitlänge tills dess, Minou älskar att bada så det fick bli en Plask&Lek-kurs som kommer vara på fredagseftermiddagar. Jag har inte klurat ut logistiken runt Noelle om Jonas inte kommer hem i tid den dagen… Tar jag med henne in för att grymt lura henne att hon ska få bada och sen får vända i dörren? Får se hur det funkar.

Write a comment