Fakta

bloglovin

Jag skriver mest om

Arkiv

Meta

skitikoner

Klättring

Klättrade med en ny person idag. Denna gång en kille med lite tävlingsinstinkt. Jag lyckades hålla mig på mattan och klättra leder med stora fina grepp, även om det blev lite svårare grader än tidigare. Vi klättrade 6a+ och det gick bra! De flesta leder fixade jag på första försöket.

Noelle hade feber idag, så det är väl dags med antibiotika snart…

Igår köpte vi en ny hylla till tjejernas rum. Efter att fått lite kli i fingrarna att ändra om i tjejernas rum så köpte jag en hylla på Blocket som kostade 400! Efter att förra ägaren slet loss bruntejpen och orsakade att färgen släppte så blev hyllan väääldigt mycket billigare. 150 gav vi för den 🙂

Nån som vill köpa en vit ”expedit” av oss?

Förstår att ungarna vägrade äta i fredags.... Det är potatis och rödbetsrakor men ser ut som nåt helt annat. Jag blir nästan vegetarian själv

Write a comment