Fakta

bloglovin

Jag skriver mest om

Arkiv

Meta

skitikoner

Inför nästa öroninflammation

Jag pratade med Noelles läkare på ci-enheten om hennes öroninflammationer. Han sa att det blir inga rör i öronen utan de hoppas på att hon ska växa ifrån inflammationerna. Om hon får en till ska vi ge henne en antibiotikakur på 6 veckor! Då tog jag upp det där med att alla läkare som skrivit ut Spektramox till henne, ger doseringen 3 gånger dagligen. Han sa att det är okej att ge 2 gånger om dagen istället. Eftersom dagis inte ger medicin så hade vi fått ta ledigt i 6 veckor och det hade inte varit populärt varken på mitt eller Jonas jobb.

Glömde skriva när vi var på nätverksmötet om Noelles utveckling, så fixade hörselhabiliteringen att vi skulle få en stationär och en mobil slinga till Noelle. En slinga gör att man får in ljudet direkt i ci´t. Så om hon vill titta på tv så kan vi ställa in ci på slinga-läget och hon hör ordentligt. Den portabla kan vi ha med oss och använda ex när vi åker bil. Fast då får vi lära henne att inte äta upp ci´t när hon är uttråkad. Vi måste ta av den varje gång vi åker bil, för när hon sitter i baksätet så hittar man den i små beståndsdelar eller så tuggar hon på proppen. Inte så kul om hon sätter den i halsen.

Comments

Comment from farmor
Time 01 februari 2010 at 16:09

Va bra att du tog upp det där med hennes antibiotika om det räcker med 2 ggr/dag så är ju det jätte bra 🙂

Comment from Malin Gröning
Time 01 februari 2010 at 23:19

Ja annars blir det lååång semester 😉

Write a comment