Fakta

bloglovin

Jag skriver mest om

Arkiv

Meta

skitikoner

Träningspass med overallunge och bångstyrig vagn

Idag har det varit som ett enda träningspass! Kånka runt på unge med overall och en vagn som beter sig som en bångstyrig kundvagn (framhjulet på vår trehjuling snurrar inte smidigt längre, det kan fastna i ett läge där den står på tvären och så får man ploga sig fram ända tills hjulet behagar snurra rätt en halvtimme senare ungefär)

Dessutom låg läkarmottagningen som jag skulle till (ni får vara nyfikna jag berättar inte var jag varit!) i ett vanligt höghus. In i porten gick bra, sen låg mottagningen på suterrängvåningen en trappa ner. Jag väntade på hissen två omgångar – den var full med folk – när hissjäveln äntligen kommer så går vagnjäveln inte in! Förbannade icke-standardmåtts-hissar…

Fick studsa vagnen nerför en spiraltrappa och var skitsur. Ända tills jag upptäckte att Noelle tyckte det var jättekul att studsa vagn i trappa! Hon skrattade och hickade så det ekade i trappan för varje trappsteg. Då vart jag glad igen.

Sen hade vi en läkartid nere på stan för att förnya Noelles Movicol Junior-recept för magen, den gör att hon bajsar, annars äter och äter och äter hon men inget kommer ut, Omöjlig kombination. Självklart i ett gammalt hus där vagnjäveln inte går in, fick öppna upp andra dörren av dubbeldörrarna. Svettig, försenad (fråga inte hur, vi hade 1,5 timme att slå ihjäl mellan läkarbesöken), kånka overallunge uppför trapporna till väntrummet.

Snabbspolning framåt – – – – nu är vi hemma och Noelle har sovit sedan kl 12! Puh, lite egentid. Och så kom jag på att jag ska klättra ikväll. Orka. Jaaaa!

Write a comment