Fakta

bloglovin

Jag skriver mest om

Arkiv

Meta

skitikoner

Festival och blod!

Efter jobbet sprang jag på blodbussen på busstorget. Insåg att det var jättelängesen jag lämnade blod. Jag har haft det i tankarna att jag ska få tummen ur *** och registrera mig på nytt, men det har aldrig blivit av. Förrän idag! Bemötandet idag var lite bättre än tidigare. Men fortfarande inte helt okej ändå. Det är som att sköterskorna har ett mission för att fylla ut sin tråkiga vardag – att få alla blodgivare att få dåligt samvete och känna sig som nersmittade promiskuösa halvnarkomaner när de går därifrån.

Reglerna är bl a;

Samlevnad

Haft ny sexpartner Vänta 3 månader.
Haft samlag med person som har utsatts för risk för blodsmitta Vänta 6 månader.
Haft samlag i utbyte mot pengar, droger eller annan ersättning Får inte ge blod.
Är man och har haft sexuellt umgänge med en annan man Får inte ge blod.

Tatuering, piercing och andra riskhändelser

Blivit tatuerad Vänta 6 månader.
Blivit piercad (håltagning) Vänta 6 månader.
Varit utsatt för blodsmittorisk, t.ex. stickskada eller blodstänk från person med känd eller misstänkt blodsmitta Vänta 6 månader.
Har injicerat narkotika, anabola steroider, tillväxthormon eller något annat preparat, om det inte har skett inom sjukvården Får inte ge blod

(Info från GeBlod.nu)

Blodcentralerna borde bete sig som jag gör på jobbet när jag får ytterligare en påse med kasserade läkemedel i händerna. Det är inget kul jobb att ta hand om skiten men det är fan jättebra att ta sig till ett apotek och lämna in läkemedlen för destruktion! Jag ser jätteglad ut och tackar så mycket när jag får den där stinkande påsen. Hellre det än att alla fiskar blir flickor och att vi får i oss läkemedel när vi dricker vatten ur kranen. Trots incidenten på jobbet för några år sedan när jag fick en spruta i handen när jag packade destruktion och fick hiv-testa mig ett halvår…

Sen angående mitt förra inlägg om festivaler i sommar – jag och min kusin ska på festival! När Jonas fick veta det betedde han sig som att han ägde Metalltown! ”Nä, du kan inte gå! Det är jag som ska gå på Metalltown, då får du fixa barnvakt”. I åtminstone tre år har han åkt på Metalltown med sina kompisar medan jag tagit dottern/döttrarna och spenderat tiden i Borås hos morsan och mormor. Nu är det dags för mig att lufta mig! ”Du lyssnar ju inte ens på musik” Nä, det är väl skittragiskt. Då behöver jag komma ut och få höra lite ny musik eller hur

Här sitter jag som en strandad val på min senaste festival, Augustibuller -06. Då väntade jag Minou och alla var vänliga och trevliga mot en övergravid, snygg tjej som jag!

Write a comment