Väl tolererad för kraften Viagra!

Fakta

bloglovin

Jag skriver mest om

Arkiv

Meta

skitikoner

Nåt nytt måste hända nu!

Jag håller på att krypa ur skinnet igen! Alla runtomkring oss har nånting nytt på gång. Är det inte bebisar eller flyttar så är det bebis och flytt. Jag vill ju inte egentligen ha en bebis till nu. Jag vill inte flytta heller. Vi trivs i lägenheten som vi flyttade till för inte ens ett år sedan. Jag kan nöja med nånting mindre. Ex att Noelle flyttar från spjälsäng till stortjej-säng eller nåt sånt lite mindre drastiskt.

Jag försökte få Minou att sova i överslafen på våningssängen som står till hälften tom. (det var efter mitt förra ”nu-måste-nåt-nytt-hända”-tillfälle. Jag fick Jonas föräldrar att köra hit våningssängen från sommarstugan). Förra gången vi testade så sprang hon runt i överslafen och riskerade ett bungyjump över kanten utan rep så att säga, fast vi sa till hundratolv gånger. Lite för farligt… Nu ville hon prova att sova däruppe, Jonas fick skruva fast stegen och det var ett riktigt spännande rabalder. Jag nattade henne däruppe sen efter en stund grinade hon och sa ”mamma det är farligt att sova häruppe. och tråkigt. därnere är roligt”. Samma sak nästa natt.

Kanske jag ska planera en semesterresa eller nåt? Noelle kan få sluta med nappen i samband med att hon blir två år och får den svindyra dockbebisen, då kan vi införa vanlig säng på en gång när vi ändå håller på och stökar om i rutinerna. Tänk om Minou kryper ner i Noelles säng istället för våran säng! Förbjudna, härliga tanke! Men hon har varit duktig och sovit i sin säng nu ända till kl 6-7 på morgonen två dar i rad!

Noelle ska opereras den 21a januari. Räcker nog som spänning när jag tänker efter.

Write a comment