Väl tolererad för kraften Viagra!

Fakta

bloglovin

Jag skriver mest om

Arkiv

Meta

skitikoner

Andras bloggar

Att läsa bloggar av människor som inte har barn är inte så intressant för mig. Vi befinner oss på helt olika plan i livet. Som att jämföra Ice climber på Nintendo med nåt nytt (kommer inte på nåt för jag spelar såklart inte tvspel) som world of warcraft. Jag säger inte vem som befinner sig i vilket spel!

Att läsa blogga av mammor som bara skriver om sina barn är jobbiga att läsa. Det händer ju inte så mycket i och med att de enda barnen som är intressanta är mina egna. Andra barn är inte roliga.

Jag vill heller inte läsa bloggar av mammor som faktiskt har egna liv, som träffar kompisar, åker på resor och gör saker själva. Då blir jag bara avundsjuk och tänker ”va fan vad de hinner med då! Varför dem och inte jag?”

Jag läser alltså inte så många bloggar men en jag kan läsa och fortfarande vara glad efter att ha läst är min älsklingsblogg. Hon har även skrivit på denna sidan innan hon hamnade på mamas tråksida som har noll utseendepoäng.

Hon har barn, hon skriver om dem på ett väldigt verklighetsförankrat sätt, hon har humor!! Och hon skriver om de små sakerna man går runt och tänker på men aldrig kommer ihåg att skriva ner själv. Hon verkar heller inte ha något eget liv, men hon skriver roligt om det och hon är medveten om det själv!

Ps Hon skrev också på wordpress innan mama så det betyder att min blogg är väldigt bra

Write a comment