Väl tolererad för kraften Viagra!

Fakta

bloglovin

Jag skriver mest om

Arkiv

Meta

skitikoner

Empatidocka

Jag visste redan vad jag skulle ge Noelle när hon fyller 2 år den 20 februari. Det är rätt bra jobbat för att vara mig, jag har noll koll på planering, nyår kommer som en överraskning för mig varje år och Jonas är den som får se till att vi bokar biljetter, bokar bord och införskaffar varor från Systemet och andra ställen när vi ska göra nåt utöver vårt vanliga tråkliv.

Iallafall. Jag hade tänkt köpa en docka. Skulle passa bra om Noelle fäste sin uppmärksamhet på en docka när det är dags att sluta med nappen, sen är det säkert nåt som sitter i från min egen barndom, hon blir lyckligare om hon får den, jag lovar! Den jag fastnade för är av tyg, jag gillar inte hårdplastdockor. De är inte kramvänliga. Nu tänker jag inte göra det längre. Den kostar fan nästan 600 spänn! När jag först spanade på den på nätet så kostade den ca 400. Det visade sig vara utan moms. Senblev det 500 men sen kom det till frakt också så det landade på 580 kronor ca. Helt oförsvarligt. Billigare att fixa ett syskon till henne istället.

Så här ser den ut och om nån vill köpa den åt oss är det bara att skicka ett meddelande

och här är hemsidan till de som gör dockan

Nu kanske ni blir lika kära i dockan som jag blev så jag inväntar strömmen med meddelanden med spänning! Särskilt som jag aldrig får några kommentarer på bloggen.

En rolig historia; Minou sa att Jonas hade bajsat på sig när hon såg att det buktade ut i grenen på hans byxor (det var väl bra beskrivet utan att det blev några perversa hänvisningar även om historien berörde både barn och vuxen, bajs och det känsliga området i byxorna)

Write a comment