Väl tolererad för kraften Viagra!

Fakta

bloglovin

Jag skriver mest om

Arkiv

Meta

skitikoner

Min inre pensionär har vaknat (eller somnat rättare sagt)

Jag har fått sova när mamma och mormor var här och tog småtjejerna på morgonen, jag fick sova både gå och lägga mig tidigt och sova lääänge imorse eftersom tjejerna är hos sin farmor och farfar. Ändå somnar jag när jag och Jonas tittar på film, när jag vaknar är klockan inte ens tio!! Jag är som en pensionär i en yngre kvinnas kropp…

Vilket påminner mig – jag var på systemet idag och köpte en MackMyra till Jonas i födelsedagspresent – och jag fick visa leg! Fast det kanske var kassören som såg mina vädjande ögon, han suckade och frågade om jag hade leg. Jag sken upp som en sol och log brett och fiskade upp körkortet. Haha jag blev jätteglad!

Jag måste bli bättre på att skriva korta, beskrivande inlägg. Hellre det än att plita ner så mycket jag kan innan jag glömmer bort och så är det bara fakta och skittråkigt. Jag kan börja med filmen igår – LarsVonTrier-filmen. Den var knäpp, tråkig och äcklig. En typiskt kulturell rulle som Jonas skulle säga.. Den började lovande.

Ett älskande par i duschen med en operett i bakgrunden, man fick se att deras barn i koltåldern (pratar folk så?) tultar ur sängen och tar sig genom barngrinden och upp på ett skrivbord. Fönstret är öppet och barnet trillar ut genom fönstret ackompanjerat av operasång. Sen kommer kuken! Va? säger ni nu. Ja, såklart en kuk måste vara med det är ju Lars Von Trier, duh… Sen kan man diskutera om det är Willem Dafoe´s kuk eller en stand in, men den är med bra många gånger. Jag har avslöjat början och ni behöver inte bli förbannade. Ni kan tacka mig, Nu slipper ni se resten (varsågod).

Write a comment