Väl tolererad för kraften Viagra!

Fakta

bloglovin

Jag skriver mest om

Arkiv

Meta

skitikoner

Julen

Egentligen borde jag skriva massor om vad som hänt under julen, lägga ut bilder på glada barn i prinsessklänningar och om den lyckade julmiddagen. Men jag har inga bilder att visa, inte i datorn iallafall för jag försökte själv installera nya SonyEricson Pc Suite som jag använder för att hålla ordning på mina bilder på burken. Det gick inte så bra, men nu har Jonas avinstallerat och ominstallerat rätta varianten så snart kommer bilder!

Mina barn har fått massor med kläder och jättefina leksaker. De är så bortskämda, men väldigt fina. Nu behöver jag bara blicka framåt två månader för att börja planera Noelles tvåårsdag. Jag vet redan vad jag ska köpa så det är bra för mig oplanerade, impulsiva människa.

Ikväll skulle jag och Jonas gått på bio, men han glömde bort att vi är hörselskadade och köpte biljetter till Luftslottet. Frågade i kassan om vi kunde göra ett återköp och köpa till Avatar imorgon istället. Det gick bra och kassörskan tyckte synd om oss mentalt handikappade och bjöd på en kopp gratis kaffe.

Ps En skön grej är att min Caro är hemma från Japan så vi ska ses om två dagar. Har fått veta att hon inte alls slutat blogga, bytte till en wordpress-blogg så jag ska länka henne här!

Write a comment