Väl tolererad för kraften Viagra!

Fakta

bloglovin

Jag skriver mest om

Arkiv

Meta

skitikoner

Pearl Jam

Samma helg som jag och Jonas kom hem från Alicante var det dags för Pearl Jam- konserten på Friends Arena. Jag fick en biljett i födelsedagspresent förra året och nu var det äntligen dags!


PearlJam1

 

 

Alla var oroliga att ljudet skulle vara kasst i Friends Arena för det hade det varit för andra band, men det var kanon! Vi började med att sitta hemma hos oss, en kompis från Örebro-tiden, hans flickvän och hans syster som kom upp för konserten.

Sedan gick vi till Friends Arena och passade på att köpa tröjor innan konserten började för att vara säker på att de inte skulle hinna sälja slut innan jag köpt. Ljudet var jättebra (enligt mig iallafall), det var lagom högt.

Det var skön stämning i publiken och många var hängivna fans som hängt med sedan början precis som jag. Jag har i och för sig haft ett uppehåll där jag inte lyssnat på deras skivor efter de fyra första, men det har jag tagit igen nu med råge när jag insåg hur bra de fortfarande är! Det var en härlig set list, mycket bra låtar och mellansnack.

Första gången som jag varit på en konsert som hållit på i tre timmar och jag tycker den var alldeles för kort och de borde spela mer!

 

 

En recension från Rockbladet hittar du här SkärmklippSetlist1   SkärmklippSetlist2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Första konserten för mig någonsin var Pearl Jams första konsert i Sverige på Sjöhistoriska 1993, då var jag 16 skulle fylla 17 på hösten. Man blir glad av att märka att Pearl Jam bara blivit bättre och bättre. De behåller fortfarande sin stil men låtarna har ändå utvecklats och Eddie Vedders sångröst är ännu bättre nu!

 

PearlJam2

 Bilderna på Pearl Jam / Eddie Vedder är från deras facebook-sida

 

wpid-img-20140604-wa0000.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Malin 16 år första året på Virginska skolan i Örebro, innan jag färgade håret rött, rakade mig på sidorna och var allmänt cool….

Write a comment