Fakta

bloglovin

Jag skriver mest om

Arkiv

Meta

skitikoner

Blött i sommarstugan

wpid-dsc_0212.jpg

 

 

wpid-dsc_0211.jpg

 

wpid-img-20140728-wa0001.jpg

 

 

wpid-dsc_0226.jpg

 

 

 

wpid-dsc_0230.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det har verkligen varit jättevarmt i stugan och vi har så bra med egen brygga och egen båt så det bara är att hoppa i vattnet när som helst! Nu har Minou och Noelle också blivit intresserade av att åka wakeboard. Klart man måste fixa lite grejer då med båt, brädor och bindningar. Det var ju ändå nååågra år sedan vi åkte wake (typ innan tjejerna föddes för min del!)

Vi var på Skimarine i Huddinge och fick veta att det hänt massor inom wakeboard både vad gäller brädor och bindningar. Bindningarna är som snowboardboots nu och är jättebekväma och lätta att dra på sig, det var de inte förut kan jag säga. Då var det såpa som gällde på fötterna och ändå hade man skavsår på ovansidan av fotryggen efter alla dra av och dra på tillfällen.

Brädorna är längre och lättare, och de är böjda så det ska vara lättare att åka. Låter inte helt fel, min bräda som man nästan får ligga mot vattenytan för att få till en slide.

Write a comment