Väl tolererad för kraften Viagra!

Fakta

bloglovin

Jag skriver mest om

Arkiv

Meta

skitikoner

Midsommar

Som alla midsomrar firade vi med familjerna Ullberg-Jönsson och Hillström. Extra roligt var det att familjen Askdal också kunde komma!

De andra midsomrarna har vi åkt in till Fagersta hembygdsgård och kollat på gubbarna när de rest stången och sedan stått och dansat stampat på stället bland alla barnfamiljer, medan de spelat små grodorna och alla de andra låtarna.

I år bestämde vi att vi skulle fixa en egen midsommarstång. Jag var lite skeptisk och fick tvinga Jonas att lova att det inte bara skulle bli ett Klu Klux Klan- kors med två toarullar på som sedan skulle brännas ned.

Jag blev riktigt imponerad, stången såg verkligen ut som en midsommarstång! Och barnen plockade blommor och klädde den jättefin, sedan körde vi låtarna på you tube via blåtandshögtalaren som de sanna teknikmänniskorna vi är. Täckningen var inte så bra så det blev lite dansstopp över det hela där alla stod blickstilla när musiken tystnade. Men barnen (och vi vuxna också) tyckte det var jätteroligt och så avslutade vi med raketen såklart.

Det var inte varmt alls på midsommar och alla klädde tappert på sig, ända till kvällningen då gav vi upp och satte oss i Hillströms husbil medan barnen tittade på film och åt godis.wpid-dsc_0051.jpg

 

 

wpid-dsc_0047.jpg

 

wpid-dsc_0048.jpg

Write a comment