Väl tolererad för kraften Viagra!

Fakta

bloglovin

Jag skriver mest om

Arkiv

Meta

skitikoner

Hörselskola

Hörselskola

Snäckbacken där Noelle går på förskola har ingen sexårsverksamhet, så det innebär att vi måste välja skola åt Noelle nu innan 6e december. Tidigare var planen att Noelle skulle gå på Alviksskolan som ju är en skola anpassad för elever med hörselnedsättning. De eleverna går integrerade med normalhörande klasser på samma skola (men i andra lokaler). Manillaskolan har tidigare inte varit ett val för oss då det var ”dövskolan”.

Nu har Manillaskolan också blivit tvåspråkig, dvs att de har lektioner med både tal och tecken. Tidigare låg Manilla på Djurgården och det hade också varit en nackdel för oss, men nu har de flyttat ett stenkast från Alviksskolan! Bara på andra sidan bron, så nu ska vi hälsa på Manillaskolan på torsdag och det ska bli jättespännande!

För oss föräldrar har det varit en önskan att barnen från Snäckbacken ska behålla sin sammanhållning. De är så tajta i gruppen, bra kompisar med varann, men självklart så är det hörselbehovet som styr vart de hamnar. Men som sagt, det är inget självklart val längre vilken av skolorna man ska välja.

Jag kommer skriva mer om skolorna när vi varit på Manilla. Alvik har vi varit på redan och det var positivt besök!

Write a comment