Fakta

bloglovin

Jag skriver mest om

Arkiv

Meta

skitikoner

Fritidsaktiviteter

I söndags var det sista tillfället på Knatteskuttgymnastiken för Noelle. Nu går det riktigt bra på gymnastiken för henne, vi kan lämna henne hon springer in till samlingen och kör hela passet. Kommer inte ut förrän gymnastiken är slut.

Nu har vi börjat med simskola i gruppen Maneterna. De håller till i Upplands Väsby och är en grupp med en simfröken som kan teckenspråk. Sedan behöver inte föräldrar vara med i vattnet heller och det är verkligen en fördel. Inte för att jag inte gillar att plaska runt och hålla upp en 20 kiloskloss på djupa delen av bassängen. Utan för att Noelle skärper sig bättre och lyssnar (tittar) mer på simläraren.

Det var flera av barnen på Snäckbacken som skulle anmäla sig och då var vi inte sena att hoppa på! Väl där blev Noelle ängslig och vägrade till en början att ens byta om till baddräkt. Med lite övertalning så kom vi ut för att åtminstone titta på bassängen och väl framme så träffade hon en förskolekompis, visserligen från annan avdelning men då gick det lite bättre.

Noelle hade oroat sig över att hon inte skulle förstå lärarens teckenspråk, att bassängen skulle vara för djup och att hon skulle drunkna. Men det gick finfint! Hon följde med ner i bassängen och gjorde som läraren sa, dök ner efter en tyngd och hämtade upp den. Jag satt vid bassängen då det var första lektionen, men efteråt tyckte Noelle att jag kunde minsann vara nån annanstans!

De har ett äventyrsbad där också så det blir nog till att jag och Minou övar simning när Noelle har lektion och sen badar vi i äventyrsbadet.

 

 

image

image

image

Write a comment