Väl tolererad för kraften Viagra!

Fakta

bloglovin

Jag skriver mest om

Arkiv

Meta

skitikoner

Svunna tider och återträff RGH

image

image

image

image

image

 

Det här är de tidigaste bilderna på mig och Jonas tillsammans i Örebro och sommaren i Halmstad. Det är Linda Ekberg som bidragit med bilderna. Hon hade tagit med ett album till återträffen och jag passade på att fota av dem!

 

 

image

 

Här är en bild av Richard som inte längre är med oss, det var roligt att få se honom på bild då vi inte har så många bilder från den tiden.

 

image

image

 

Här är två (de enda bilderna jag tog!) bilder på Boråsarna, plus Avesta-bon Louise i hotellobbyn där vi bodde.

Återträffen var jättekul, det var alltså från RGH – Riksgymnasiet för hörselskadade, där jag gick gymnasiet i Örebro.

Vi fick tidigt en inbjudan per post, både jag och Jonas men han hade redan bestämt att nåt sånt skulle han inte gå på.

Så jag och Linda åkte tillsammans och delade rum på Scandic i Örebro. Mattias hade klokt nog kollat runt med olika hotell för att se om vi kunde få grupprabatt om flera av återträffmänniskorna bokade på samma hotell. Och det blev billigt och kul dessutom då hann vi ju umgås mera också!

När vi precis checkat in och är på väg mot hissen så kommer boråsarna ut – Ted (Dahl), (Peter)Sanders och Hanna. Det var ett kul första ögonblick!

Jag hade jättekul och passade även på att träffa Granebo från Borås som numera är bosatt i Örebro, som inte skulle på återträffen.

Det var alltså Susanne, Maria och Helene som ordnade återträffen och vi hade en restaurang bokad där alla minglade och sen käkade  buffé och drack lite alkohol.

Det var många man kände igen, några lite tjockare, några mycket snyggare och vissa kände man inte ens igen.

Jag hade inte träffat vissa på 20 år! Skoj att se dem igen; Mattias, Urre, Benny (m fru), Göran, Johnny, Kuus, Dackie, Anna Lövgren, Kim, Branting – och de jag inte umgicks med så ofta men ändå hade kontakter till; PP, Sjöberg, Angelica, Maria, Susanne, Mikael, Melissa mm mm

Alla saknade Jonas och frågade var han var nånstans….

 

 

Write a comment