Väl tolererad för kraften Viagra!

Fakta

bloglovin

Jag skriver mest om

Arkiv

Meta

skitikoner

Svunna tider

image

image

 

När jag träffade Linda så passade hon på att skicka över två bilder som hon fotat av. Det här är bilder som en kompis tagit av oss när vi var i Halmstad en sommar. Jag tror att vi är sjutton och arton här!

Och nutid då? Jo, jag har gått klart utbildningen nu och söker jobb för fullt! Jag har jobbat lite extra med att köra plocktruck. Jag har varit på två intervjuer varav den ena tjänsten ska jag tillbaks på en andra intervju imorgon.

 

Annars så tränar jag ordentligt nu med både klättring och joggning. Efter semestern tänkte jag att jag skulle komma igång riktigt ordentligt och la till lite streaming-träning-framför-tvn och det gick jättebra. Ända tills jag gjorde ett ”hopp och studs”-pass barfota och lyckades sträcka vaden och haft lite ont sedan dess.

Idag var jag till naprapaten och när jag höll emot på sträckbänken kändes bara det som ett bra pass! Nu känns det bättre och ska vänta ut det tills på lördag söndag ungefär. Om det inte blivit bättre ska jag gå tillbaks på måndag. Som ”tur” är kunde varken Robin eller Elias klättra denna veckan så jag kan verkligen vila vaden!

image

 

Semesterbild från Prag innan träningen. Nästa bild blir en ”efter”!

Comments

Comment from annelie
Time 10 september 2013 at 21:51

Va kul att se bilder från svunna tider:) Vilka hårdingar. Nu inspirerade du mig att lägga ut gamla bilder också… en vacker dag haha. Fika nu nån dag hörru? Nu när bihålor och allt börjar klara sig utan trettio näsdukar per timme och nässköljningar och sådant…Kram

Comment from Malin Gröning
Time 20 september 2013 at 9:27

Ja det var kul att se bilden hade nästan glömt bort hur jag såg ut då! (och iom att jag är så långsam att svara så har vi hunnit ses två gånger sen du skrev här 🙂

Write a comment