Väl tolererad för kraften Viagra!

Fakta

bloglovin

Jag skriver mest om

Arkiv

Meta

skitikoner

Borås, djurparken och Alidebergsbadet

 

 

 

 

 

 

Vi tog en tur till Borås och hälsade på mormor i värmen och sedan tog vi en heldag på Borås djurpark. Morsan och Amina följde med och tjejerna var så glada! Det var längesen nu sedan vi träffade Amina så det var härligt att se henne igen!

image

 

Tjejerna fick rida på ponnysar en tur och Noelle var modig och red själv utan att någon av oss behövde hålla henne i handen. Efter det åkte Jonas tåget med tjejerna medan jag, morsan och Amina tog igen lite tid på caféet.

image

 

Vi hade tur och fick se alla djuren, till och med de som brukar vra svåra att se; vargarna, lodjuret, järven(!) och hyenorna.

image

image

image

 

Sedan avslutade vi dagen på Alidebergsbadet som fanns redan när jag var liten, men det är såklart ändrat. Det fanns ingen bra ruschkana tyvärr men det fanns en i plaskis och det var rena katapulten. Både Minou och Noelle flög ur den och de såg lite chockade ut när de väl kom upp ur vattnet men det var mer spänning än skräck så de åkte den flera gånger.

image

 

 

Vi var bara en snabbvisit i Borås men vi hann med mycket ändå och det viktigaste var ändå att hinna träffa mormor, morsan och Amina

Write a comment