Väl tolererad för kraften Viagra!

Fakta

bloglovin

Jag skriver mest om

Arkiv

Meta

skitikoner

Prag v 28

 

Nu är sommaren nästan över och jag har lite mer tid för bloggandet igen!

Vi tar en titt på vad vi gjort den här semestern;

 

image

 

image

Vecka 28 åkte jag, Jonas, Åsa och Macke på långweekend till Prag (lugn, lugn arbetsförmedlingen vet om detta – man får ta semester!). Det var riktigt varmt och inget ställe det gick direkt att bada på men det gjorde inget.

Vi gick runt och kollade i affärer – kläderna är billigare i Prag än i Sverige, speciellt klättermärken som kostade en tredjedel av priset här hemma! Jag kom hem med Prana-klänningar och hittade ett nytt märke Rafiki.

 

image

image

image

 

Prag är en lagom stor huvudstad att gå runt i. Vi hade tänkt åka tunnelbana men det behövdes aldrig för det var så nära att gå. Gammal arkitektur med kyrkor och klocktorn men ändå inte skitigt.

 

image

Ölen var billig och jättegod! En halvliter för trettio spänn! Maten var också billig, tjeckisk mat föll oss inte direkt på läppen förutom gulasch då men det fanns gott om annat att äta.

image

 

Vi åkte på en dagstur för att titta på klostret som har dekorerats med skelettdelar från människor och fick se andra fina kyrkor.

image

image

 

image

image

image

image

image

Det var precis lagom med en långweekend men jag skulle kunna tänka mig att vara där längre och gå på black light theater och åka på vin / ölprovning! Det är ju inget måste att åka mitt i sommaren heller, Prag är säkert jättefint både på våren och hösten!

 

 

 

Write a comment