Fakta

bloglovin

Jag skriver mest om

Arkiv

Meta

skitikoner

Actionlördag

image

image

image

image

image

Idag började dagen med att jag och Minou åkte och klättrade medan Jonas åkte med Noelle till säsongens första knatteskuttträning.
Noelle var förberedd på hur knatteskutt går till efter förra årets träningar. Men denna gången skulle hon vara själv på uppropet och träningen medan Jonas satt i omklädningsrummet och fördrev tiden.
När Jonas och Noelle hämtade upp mig och Noelle berättade han att det inte alls gått bra, Noelle hade grinat hela tiden och suttit i Jonas knä.
Jag blev besviken men då berättade Noelle att de hade lurat oss, hon hade varit duktig och gjort allt tränarna sagt! Duktig tjej!
Minou var lite ängsligare idag än förra gången vi klättrade, hon klättrade bara halva väggen och ner igen. Fast hon testade en överhängsvägg och när hon släppte greppet gungade hon ut och hängde i repet så lite fallövning fick hon.

Efter träning blev det kalas på dövas hus för en förskolekompis för Noelles del och frisörbesök för Minous del.
Noelle var först lite blyg men släppte loss när bästisarna dök upp.
Vid korv med bröd-serveringen sa hon att det var okej att jag stack så jag mötte upp Minou och Jonas i Globens galleria.
Minou har sagt ett tag att hon vill ha lugg så nu fick hon som hon ville

image

Comments

Comment from annelie
Time 11 februari 2013 at 2:21

Tycker Minou är supermodig som vågar klättra och så fin i lugg. Noelle är också modig som säger åt morsan att dra :). Så fina tjejer . Kram. PPs Det var kul att ses i hallen idag. Ds

Comment from Malin Gröning
Time 03 mars 2013 at 9:27

Ja de har sina olika personligheter 🙂

Write a comment