Fakta

bloglovin

Jag skriver mest om

Arkiv

Meta

skitikoner

Hurtiga Gröning

Det här kommer nog bli idrottens år för vår familj. Vi skippade simskola för Noelles del denna terminen. Hon hade lite svårt att behålla fokus på vad hon skulle göra när hon var i vattnet med mig. Hade varit lättare om hon hade varit själv i (en grund) bassäng med en teckenkunnig simlärare.

Men nu ska hon få prova på Knatteskutt igen – där de får prova olika idrotter med en tränare (föräldrarna sitter i omklädningsrummet under tiden). Fördelen med Knatteskutt är att man kan testa de två första gångerna gratis, tredje gången kostar det 99 kr. Då har man chans att se hur det funkar så man inte behöver kasta alla pengar i sjön om barnet vägrar.

Förhoppningsvis funkar det bättre med Knatteskutt nu när hon är förberedd och vet vad som kommer hända (förra gången fick vi vuxna vara med och hålla henne i handen och hon var blyg och grinade lite då och då, men efteråt pratade hon som om det var det roligaste hon varit med om!)

 

Minou hon fortsätter med simskolan och nu har vi anmält henne till prova på dagar på Duvbo IK för bara 300 kr! Hon vill prova massa olika sporter och här får hon testa åtta olika – bl a friidrott, handboll, innebandy, basket, fotboll.

Hon vill dansa och spela ishockey och allt möjligt men vi har sagt att om hon sköter simskolan och är duktig i skolan så ska hon få börja på dans nästa termin.

Sen har både Minou och Noelle fått prova på klättring, Minou fick en sele och ett par skor i julklapp. Noelle tycker det är lite läskigt med höjden och klättrar upp till halva väggen ungefär, Minou klättrar hela väggen upp och klättrar ner också!

De är anmälda till klätterskola, men den måste man vara minst sju år för att börja. Fast väntetiden är lång eftersom klättring är så populärt nu så de hinner bli sju år innan de får en plats där ändå…

 

Jonas spelar innebandy och tränar lite på gym. Jag fortsätter med klättringen och ska försöka komma igång med joggningen så fort is och snö försvinner.

Ps Idag ska vi till ishallen och testa våra nyinköpta skrillor!

Write a comment