Fakta

bloglovin

Jag skriver mest om

Arkiv

Meta

skitikoner

Hörsel- och balanskliniken

Nu har det gått ett tag sedan jag var på Hörsel- och balans i Solna.

Hörseln har inte gått ner mer (inte märkbart i alla fall) och balansen är lite bättre än tidigare. Har förmodligen vant mig lite mer sen sist. Jag har inte haft såna där attacker som jag hade för ett år sedan, då kunde jag inte fokusera blicken på en textrad utan ögonen hoppade fram och tillbaka.

Nu kan jag gå ner för trappor utan att hålla i räcket, men jag kör inte bil mer än till klättringen.

Läkaren gjorde lite tester där apparater läste av ögonrörelser medan jag vred huvudet fort från vänster till höger och tvärtom.

Det han kunde säga var att hörselförsämringen är det som gjort att balansen har rubbats. När jag testade hörselnerven på mitt döva öra så blev balansen väldigt påverkad. Han sa att jag nog inte skulle göra ett ci på höger öra, då kommer jag få riktiga problem med balansen! Det är det jag misstänkt och har inte vågat gå vidare med det.

Sedan så tycker han att jag ska träffa deras sjukgymnaster för att få bra övningar och träna upp balansen.

Write a comment