Fakta

bloglovin

Jag skriver mest om

Arkiv

Meta

skitikoner

som att krypa in med huvudet före i en sovsäck

image

image

image

 

Noelle var på kalas hos dagiskompis. Hon hade tidigare bestämt att vi skulle lämna av henne där och hämta henne efteråt. När det väl var dags så gick det inte och Jonas och Minou fick snällt stanna kvar.

Gjorde inte Minou något såklart som hade tjatat att hon också ville gå på kalaset fast hon inte ens visste vem det var som fyllt år.

Under tiden var jag på magnetröntgen på Karolinska för att se till så mina öron ser normala ut. Fick en remiss från hörsel- och balans där jag varit för utredning pg a min obalans. Gör jag en magnetröntgen så kan de utesluta om mina blivit abnormala på sistone. Och skulle jag operera ett ci på mitt dövöra så är röntgen redan gjord!

Det jag behövde göra innan röntgen var att plocka ur allt skrot i ansiktet och öronen – piercingarna…

Väl framme så var det att byta till sjukskjorta och sedan se den där maskinen jag tidigare sett på House. Fast då har det alltid hänt läskiga/ spännande saker med de stackars patienterna i maskinen. Det ville jag inte denna gången…

Jag fick ligga på en bår med huvudet omstoppat (får inte röra huvudet) med hörlurar och lyssna på Bandit på högsta volym (maskinen för ett jä***a oväsen). Det jag inte var beredd på var att sköterskan fäste fast övre halvan av en järn(?)hjälm över mitt huvud och sen backade båren in i maskinen. Då fick jag lite panik. Jag har ingen jätteklaustrofobi men det där var fan inte nice.

En stund efter kändes det lite bättre när sköterskan pratade i mikrofonen och sa att ”nu tar det två minuter”, ”nu tar det en minut” osv.

Comments

Comment from annelie
Time 25 september 2012 at 14:35

Så¨n har jag också legat i några gånger. Ingen fara:)

Comment from Malin Gröning
Time 27 september 2012 at 8:35

jag förstår att de inte tog med den delen med hjärnhjälmen i förberedelsebroschyren, då hade nog många hoppat av!

Write a comment