Fakta

bloglovin

Jag skriver mest om

Arkiv

Meta

skitikoner

Storebror ser er…

I onsdags var det dags för föräldramöte. För Minou eller Noelle undrar du då och jag svarar – båda! Precis som de gjort en tre, fyra gånger tidigare så hade vi alltså föräldramöte för båda samma dag och samma klockslag!

Tack vare att Jonas påminde mig om att vi har en potentiell barnvakt en trappa upp så kunde vi gå på varsitt möte.

Vi har en tolvårig tjej till granne som satt barnvakt i 1,5 timme och det gick jättebra! Hon är inte så gammal men hon är väldigt lugn och ansvarsfull. Sen var det inte så lång stund, hon hade sin mamma en trappa upp och tjejerna skulle bara kolla på tv eller leka lite tills vi kom hem.

Så om vi blev godkända av henne så får hon gärna barnvakta fler gånger. Ser fram emot att gå och käka på El Toro eller Lilla Rött någon helg!

Sen själva föräldramötet gick bra. Noelles förskola är underbar, pedagogerna är kompetenta och kärleksfulla, de har bra plan både för utveckling, hörsel och sociala biten. Noelles nya avdelning är en blandad grupp med både ci-barn och hörande barn. De pratar och tecknar samtidigt, funkar jättebra.

Minous 6-års beskrev vad de gjorde och vad skolplanen går ut på. De känns också bra och kommer nog klara av Minou!

 

Write a comment