Fakta

bloglovin

Jag skriver mest om

Arkiv

Meta

skitikoner

Sveriges nationaldag i Sumpan

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Vi gick ner redan på förmiddagen då det var lite folk, tjejerna fick hoppa hoppborg och åka Larven. Sedan blev det gratisglass hos Stadsnätet och gratisballonger.

Sedan fick vi ta ett brejk med lunch hemma, samla ihop lite fika och picknickfilt för en sväng igen på eftermiddagen. Då blev det uppträdande på scenen av trollkarl, Minou och Noelle var snabba på att springa längst fram och titta.

Sedan var det talangjakt och Markoolio, vi träffade på många barn och familjer som vi känner. Annelie & co kom, vi träffade på dagiskompisar och en kompis från simskolan. Noelle stötte ihop med Milo från dagis och följde med dem en sväng till deras filt.

Jonas var snäll och köpte sockervadd åt Minou och popcorn åt Noelle. Som avslutning åkte vi allihop tekopparna. Det gick fortare än jag mindes och Minou skrattade hysteriskt hela turen, Jonas var fortfarande yr när vi kom hem och Noelle fick ont i magen (tur hon inte kräktes)

Write a comment