Fakta

bloglovin

Jag skriver mest om

Arkiv

Meta

skitikoner

Praktik slut

Skolan har börjat igen. Avslutade praktiken med att hålla en redovisning för gruppchefer och förstemän om mitt projekt frekvensläggning på plocklagret och visa upp mitt och Björns flyttverktyg vi skapat i Excel. Jag var nervös för att prata men efter en stund släppte det.

De bjöd på en avslutningslunch och det var första lunchen jag åt utan matlåda! Supergott och det var jättefint dukat med finporslin och servering vid bordet, jag kom helt av mig! Fick en blomma och ett Lasse Åberg-påskägg som present och på eftermiddagen var det finfika med jordgubbs- och blåbärsmousse-kakor.

Jag gav Björn och Sussie varsin chokladask som tack för de här tio veckorna.

Efter redovisning fick jag och min handledare gå in till platschefen och hålla ett kort miniföredrag för honom också, och han erbjöd mig ett ev projektjobb i sommar. Ska söka sommarjobb där i vilket fall som helst men det skulle vara kul att jobba med logistik och inte behöva jobba i plocket.

Det blev en bra praktik där jag fick lära mig massa logistik av Björn och att vi faktiskt fick till ett verktyg som kan komma till användning. Sen är det bara att det används kontinuerligt. Förhoppningsvis kommer de att göra det när de ser hur produktiviteten öka och plockarnas entusiasm (förhoppningsvis) ökar när de ser att de kan påverka sin arbetsplats!

Write a comment