Fakta

bloglovin

Jag skriver mest om

Arkiv

Meta

skitikoner

Praktiken till ända

Inte ens tre veckor kvar på min praktik. Mina tio veckor har gått otroligt fort! Fast det är kanske inte så konstigt med tanke på vårt vabbande i en månad i sträck (öroninflammation, vattkoppor, vattkoppor nr2).

Mitt projekt är i gång och nästa vecka ska jag testa om det funkar i praktiken också. I teorin går det jättebra!

Jag har fått hjälp av excel-experten på företaget och tagit fram ett hjälpmedel. Projektet går ut på att frekvenslägga plocklagret och med hjälp av mitt verktyg kan man lätt se vilka varor som ska flyttas! Då kan alltså en person som inte har alltför mycket kunskap om logistik ändå kunna göra underverk med lagret.

Det kommer att underlätta, men den största biten i lösningen är att ha en rutin för hur ofta det ska göras och vem som ansvarar för det.

Write a comment