Fakta

bloglovin

Jag skriver mest om

Arkiv

Meta

skitikoner

Noelles kalas

Vi höll till i öppna förskolan Junibackens lokaler, så Minou kunde rå om sina vattkoppor i hemmets lugna vrå med Andreas som barnvakt. Det var svårt att veta hur många barn som skulle komma då antalet stigit och sjunkit med varierande resultat.

Först var de lagom många, sen fick några vattkoppor och det blev jättefå! Sen skickade vi fler inbjudningar med kort varsel och då blev vi fler igen, någon fick vattkoppor och en annan fick öroninflammation. Men det slutade lyckligt och vi var lagom många och slapp trängas.

Noelle var jätteglad när kompisarna dök upp, hon var först förvånad när vi kom till Junibacken, ”men var är alla barnen?”, undrade hon.

Vi bjöd på glass, maränger, sås och strössel, bullar och mina egenhändigt bakade minimuffins, men självklart var det kompisar och lek och presenter som lockade mest!

Tack alla för att ni kom och firade vår prinsessa och tack för alla fina presenter!

Write a comment