Fakta

bloglovin

Jag skriver mest om

Arkiv

Meta

skitikoner

Tanter stöter på mig

Var på julbord i lördags med jobbet. Vi var på Gondolen och det var trevligt.

Jag var jättesnygg med min bröllopsklänning på mig (nu låter det som att jag hade vit marängklänning med slöja och blombukett men min klänning är svart, ärmlös med hög krage a la 20-tal)

En tant sa att till mig att jag var ”fantastiskt vacker” och om jag frågat henne om hon ville ha lite sex så hade hon inte tackat nej. Hon såg sugen ut… När jag gick genom baren kom en äldre man fram och sa på engelska att han ville lära känna mig (fast i andra ordalag). Konstigt det där att jag är en gubb- och tantmagnet… Ofta invandrarsorten också??

Har fått höra ett antal gånger nu att jag liknar Lisbet Salander och det är ju inte så jättekul komplimang, men min jobbarkompis sa att jag ser precis ut som hon som spelar Lisbet Salander och det är ju en annan sak. Noomi Rapace är ju skitsnygg!!

Jag är helt enkelt för snygg för mitt eget bästa. Jonas ska vara glad!

Jag kände mig extra rockig och beställde en Martha Focker, med JackDaniels i. Trodde det skulle bli en spännande drink, men den smakade bara – just det…..JackDaniels…  Då blev jag sur och åkte hem.

Write a comment