Fakta

bloglovin

Jag skriver mest om

Arkiv

Meta

skitikoner

Ishallen

image

image

Idag gick vi till ishallen och möttes upp med familjen Askdal – Annelie, Håkan och Minea. Minou har åkt skridskor en gång förra vintern, det är allt. Som tur var passade både Minous och Noelles skridskor som de fick av Eva och Ove förra säsongen. Minou stod knappt på benen en tiondel men hon var nöjd och glad ändå och det var skönt!

Noelle var mer på benen men lite tjurigare. Det tar på krafterna att gå hela vägen till ishallen och sen stå på isen.

Annelie hade varit förutseende nog att ta med kaffe och choklad i termos som vi fick smaka på, vi hade tagit med oss frukt och vatten som också åkte ner i magen på hemvägen.

Minea var jätteduktig att hålla balansen på skridskorna och hon hade åkt en tre gånger tidigare. Minou ska åka skridskor med förskolan på tisdag, så nu har hon fått värma upp lite grann innan!

Comments

Comment from annelie
Time 23 januari 2012 at 0:50

Ha ha rolig min på Håkan där. Skicka de bilder du tog på isen också eller tog du inga där:) Hur snor man dessa bilder då???

Comment from Malin Gröning
Time 27 januari 2012 at 16:45

Jag hade inte tid att fota på isen, hade fullt upp att hålla mig på benen! Sen som jag är att svara har du redan kommit på hur man kopierar fotona 🙂

Comment from annelie
Time 30 januari 2012 at 12:59

Ja det var ju bara at tklicka och kopiera. Inte som Vanessas blogg där hon lagt in nån spärr och man måste gå in på kommentarer, kopiera hela inlägget, klistra in det i ett worddokument och sedan klistra ut den bild man vill ha och sedan spara den under bilder och sen klistra in i bloggen… pjuhuuu. Tur du inte är lika kompicerad av dig:)

Write a comment