Fakta

bloglovin

Jag skriver mest om

Arkiv

Meta

skitikoner

Nyår

Först hälsade vi på familjen Kimmo & co på en fika innan vi begav oss till Vagersta för det sedvanliga nyårsfirandet hos familjen Ullman – Jönsson. Vi var en familj kort och det var märkbart! Nu var vi det ”vanliga” gänget; familjen Ullman/Jönsson, familjen Gröning och familjen Hillström/Thulin.

Vi fick tacos och kycklingvingar till nyårssupé och det var jättegott! Ungarna skötte sig vid sitt eget bord och det konverserades mer än det åts till och med bland de yngsta barnen.

Det märks inte att barnen inte träffas så ofta utan de satte igång att leka direkt och Noelle kom inte särskilt ofta till oss vuxna mer än när hon förstod att det snart skulle komma fram godis!

Vi vuxna satt och pratade och spelade TP Genus (?) från -90-talet och det gick sådär, medan barnen lekte och slutligen åt godis och kollade på Tarzan.

Alla var vakna när tolvslaget slutligen infann sig, det var en och annan tröttmössa men de piggnade till desto mer när raketerna fyrades av. Vi satt bänkade på första parkett framför vardagsrumsfönstret och någon hade tänkt på oss och brände av raketer precis framför oss.

Minou och Eddie stod och ”ooooh”-ade och ”aaaahh”-ade och tyckte det var jättefint.

Sedan var det dags att åka iväg till Sumpan igen! Det blev sovmorgon dagen därpå och det var en konstig känsla att äta frukost nästan vid lunchdags.

Med tanke på bilderna så ser det ut som att det nästan var renodlat killnyår, men Jenny, Åsa och Noelle var med – jag lovar! Glömde ta med finkameran så det blev några enstaka mobilkort…

 

image

 

image

image

image

image

image

Write a comment