Fakta

bloglovin

Jag skriver mest om

Arkiv

Meta

skitikoner

Sista tentan

Snart har hela första terminen av fyra nått till ända! Bara distribution kvar som vi har tenta i på tisdag och det känns hoppfullt!
Jag har dragit på mig ytterligare en förkylning, har haft massa sjukdomar sen vi börjat i Feis nya lokaler i källaren.
Bacillerna har väl ingenstans att ta vägen så de snurrar runt och alla blir smittade.
Vad gäller ljudet har det lämnats mycket att önska: ljudet studsar i väggarna, det hörs tydligt från salen bredvid vad de pratar om, ventilationen  surrar, och vattnet i rören i taket susar.
Har tagit upp det med rektorn och får se vad de har för lösning…

Comments

Comment from annelie
Time 16 december 2011 at 0:14

Hoppas inte jag smittat dig, är också sjuk nu. Blä. Skönt det börjar bli tentafritt ett tag. Men vad jobbigt med ljudnivån. Hoppas det löser sig för jag gissar att det inte funkar så bra att bara slå av hörapparaten för då hör man ju inte läraren heller hm…

Comment from Malin Gröning
Time 18 december 2011 at 18:30

Känner du dig skyldig? 😉 Nä då det var nog inte du jag har många potentiella smittbärare. Det mest irriterande med lokalerna är att jag inte orkar vara mig själv längre, prata med folk på rasterna (inte i klassrummer iallafall) utan går iväg för att vila öronen…

Write a comment