Fakta

bloglovin

Jag skriver mest om

Arkiv

Meta

skitikoner

Minou fem år

 

 

 

 

 

 

 

Idag är dagen Minou blir fem år. Imorse fick hon sin present av oss det blev en radiostyrd bil, ingen båt som hon önskade men hon blev glad ändå. Kändes lite medtagen av sprutan i fredags och kalaset igår men hon hade tillräckligt energi kvar för att underhålla släkten som kom och hälsade på. Även jag blev firad ännu en gång med massa presenter!

Kalaset igår gick bra men jag lägger inte ut några bilder förrän jag fått de andra föräldrarnas tillstånd. Det blev totalt nio barn, lagom många så att säga. Det blev presentöppning allteftersom barnen dök upp och efter det körde vi en uppvärmningslek ”sätta ögon på katten” (samma som svansen på åsnan) och de fick rita och klippa ut ögonen själva.

Efter det hade vi ljusblås, födelsedagssång och tårtätning (Jonas tårta var populär). Sedan lekte vi ”fruktsallad”, ”mördare och polis” (mördaren blinkar två gånger, då dör man. Polisen ska försöka avslöja mördaren) fast konceptet på den leken var nog lite överkurs, de flesta barnen förstod inte men de tyckte det var spännande iallafall. Sista leken blev ballongleken då de hade en ballong fastknuten runt vristen och de skulle smälla varandras ballonger. Det gick vilt till men alla hade kul.

Sen blev det skattjakt, alla fick varsin karta till godispåsen.

Två korta men intensiva timmar!

Minou blev jätteglad för presenterna (hon fick pennor, målarbok, barnyatzy, princesskit, en snooker, smådockor) – tack så mycket alla!!

Comments

Comment from annelie
Time 17 oktober 2011 at 12:46

Då kommer vi över på lite yatzy nån dag då:)

Comment from Malin Gröning
Time 19 oktober 2011 at 18:28

tycker jag 😀

Write a comment