Fakta

bloglovin

Jag skriver mest om

Arkiv

Meta

skitikoner

Kidnapping på Ica Maxi

Idag åkte jag och Jonas till Västerås för att hämta hem småtjejerna (tack Eva (och Ove)) för att ni hade tjejerna i helgen så jag och Jonas kunde fira vuxet!

Sen firade vi även min födelsedag med fika och den obligatoriska Ica Maxi-prinsess-tårtan 🙂 (kan ju tillägga att jag gjorde en Malin-klassiker när jag och Jonas var och handlade på Ica Maxi. Vi hade en kundvagn som vi släpade kors och tvärs över affären. När jag stod och kollade på skinka så kom Jonas och såg frågande ut ”men… det här är inte vår vagn…?” Jag stod och höll om handtaget till en främmande vagn som dessutom innehöll en jacka och en väska!! Å så pinsamt jag släppte och ställde mig på andra sidan gången och händigt nog stod vår vagn där. Jonas skrattade nästan ihjäl sig för han trodde jag hade kidnappat vagnen från när vi stod vid chipshyllan.

En skön helg! Och tack för alla gratulationer 😀

 

Write a comment