Fakta

bloglovin

Jag skriver mest om

Arkiv

Meta

skitikoner

Logistikplugg

Nu känns skolan riktigt trevlig! Alla börjar lära känna varann och stämningen är lite softare nu. Var lite rädd att jag skulle få vara ”klassens freak” med min utrustning och alla ”va?”, men nu vågar folk prata med mig och är lite nyfikna på hjälpmedlen och frågar hur det funkar och så.

Idag hade vi inte lektion men jag åkte ner och var med några av klasskompisarna (tar fortfarande emot att vara tvungen att kalla någon kompis bara för att man råkar gå i samma klass, trots att just dessa faktiskt är trevliga) som övade extra på matteuppgifterna.

Nästa vecka kommer jag inte kunna vara med på lektionerna (mer om det sen) och då är det klockrent att vi har några Ipad-användare som spelar in lektionerna, så kan jag låna och lyssna i efterhand!

Nästa vecka sätter hörselhabiliteringen igång med sin kurs där vi ska lära oss hörselstrategier och tekniken som kan hjälpa oss. Hoppas verkligen det blir värt att vara med, jag kommer få en hel del att komma ikapp med på Logistiken…..

Write a comment