Fakta

bloglovin

Jag skriver mest om

Arkiv

Meta

skitikoner

Genus

Jonas var så snäll och lät mig ta tisdagskvällarna, alltså ska jag plugga roliga genus på tisdagar mellan kl 18-21 så en liten paus mellan logistik och genus blir det.

Idag var det dock första tillfället och det ville jag inte missa så jag fick smita tidigare från logistiken för att hinna i tid. Första gången jag sitter i en hörsal på ett universitet. Det var en intressant föreläsning vi fick höra efter att de presenterat lärarna.

Det vi fick höra var en studie som undersökte situationen ensamstående, lågavlönade kvinnor befinner sig i. Jag tycker ämnet är så intressant! Enda som känns lite jobbigt var att litteraturlistan var evighetslång och jag som är så snål har verkligen inte lust att köpa 20 böcker för att läsa en kurs. Jag ska fråga läraren nästa gång vilka böcker som är prio ett och så ska jag kolla på biblioteket också

Write a comment