Fakta

bloglovin

Jag skriver mest om

Arkiv

Meta

skitikoner

Iriver Cover Story

heter min nya älsklingspryl, har jag glömt att berätta om den?

Saken är den att jag gillar att läsa böcker och efter att jag såg min fd jobbarpolares läsplatta ”Nook” så blev jag väääldigt sugen. Det är precis som att titta på en sida i en bok, inte alls dataaktigt (som ju kan vara lite jobbigt att läsa mycket text på)

Helst ville jag ha en läsplatta som väger lite, inte är stor och gärna har internet på sig också. Kollade runt lite och jag är inte ett dugg sugen på att betala flera tusen för en läsplatta.

Det slutade på Blocket som sig bör och där hittade jag en Iriver Cover Story för en billig penning. Det är väldigt läsvänligt och väger liite granna för mycket men det gjorde inget, det var ju internet på den! Trodde jag… Det visar sig sedan när jag går in på hemsidan och kollar att det faktiskt finns två varianter – en wifi och en…. Basic.

Men shit the same, den är skön att läsa på! Batteriet håller för 11000 sidvändningar (ca 1 månad var det en som skrev på en recension)

Det som är bra är ju att det bara är att ladda hem böcker att låna på biblioteket så jag behöver aldrig nånsin köpa en bok igen.

Comments

Comment from annelie
Time 23 augusti 2011 at 12:44

ja den är cool era prylgalningar ha ha

Write a comment