Fakta

bloglovin

Jag skriver mest om

Arkiv

Meta

skitikoner

Första lektionsdagen

… var ju idag och inte förra onsdagen 😉

Fast jag var rätt tidig så var hela salen packad med folk. Som tur var fanns det plats på första raden precis där jag ville sitta!

Självklart var det presentation av oss elever och då skadar det inte heller att sitta långt fram och få det överstökat fort. Jag passade på att tillägga att jag hör på ett öra och att det är orsaken till att jag inte svarar på frågor (att jag inte hört dem då, annars svarar jag gärna).

Läraren frågade vilket öra jag hörde på och det visar sig att han hör precis som jag! Och har samma hörhjälpmedel som jag. Så vi satt där mittemot varann med våra audio-prylar, så det var den ultimata starten 🙂

Comments

Comment from annelie
Time 23 augusti 2011 at 12:46

hur känns med annars med pluggandet

Comment from Malin Gröning
Time 23 augusti 2011 at 20:00

känns hyfsat okej ändå, ibland kastas jag tillbaka till fjortonårsåldern i känslolivet men sen hittar jag fattningen igen 🙂

Write a comment