Väl tolererad för kraften Viagra!

Fakta

bloglovin

Jag skriver mest om

Arkiv

Meta

skitikoner

Första dagen på dagis

I alla fall för en av dem. Noelle åkte med taxin – utan protester trots att vi fortfarande använder bakåtvända bilbarnstolen till och från dagis (vi har ju en ny framåtvänd stol i vår bil till henne nu)

Sen skulle jag och Minou gå till hennes gamla vanliga avdelning Tranan eftersom femårsverksamheten börjar först på onsdag. Helt tomt! Och när vi kikade in i köket så stod det en massa kaffekoppar uppdukade på bordet. Inne på andra avdelningen Måsen hade de skrivit på anteckningstavlan ”Planeringsdag måndag och tisdag”.

Så Minou fick snällt stanna hemma med mig, vilken tur att skolan inte börjar förrän imorgon! Ringde till förskolechefen och hon ordnade så Minou får vara på Hagabergsgården imorgon medan jag är på upprop. Där jobbar hennes favoritfröken från Skogsbacken så det kommer gå bra.

Jag och Minou fördrev tiden med att vika tvätt, kolla på film, åka till Solna centrum och handla mat, kolla kläder, äta lunch. Sen gick vi till Tornparken och träffade massvis med kompisar! Minou träffade två, tre dagiskompisar och jag träffade en jobbarkompis, en mammagrupps-mamma och sen kom Annelie också förbi. Gick förbi Hagabergsgården och hälsade på fröknarna och barnen så Minou känner sig lite hemma imorgon.

Jag ska ha upprop på FEI imorgon, blir en spännande dag för oss alla!

 

image

Write a comment