Fakta

bloglovin

Jag skriver mest om

Arkiv

Meta

skitikoner

Nu tändas tusen juleljus (fast inte hos oss för vi äger ingen tändare)

På söndag ska det tändas ljus inför julafton. Vi har inga juleljus. Vi har inget att tända ljusen med, inte ens tändstickor! Imorgon på min barnfria kväll ska jag susa runt i Solna och Sundbyberg Centrum och kolla julgrejor. Vi hade ju lite grann i gamla lägenhetet (typ en röd gardin i köket och en stjärna i vardagsrumsfönstret) men det jag behöver köpa nu är

  • en ”äkta” ljusstake (alltså en sån som man inte stoppar in i vägguttaget utan tänder med hederliga elddon)
  • flera julgardiner (iallafall till tjejernas rum)
  • en gran (kan vara bra att ha för jag misstänker att det blir bök att skaffa en riktig. De behöver väl vattnas??)
  • en julgransfot (tänkte först att det slipper jag om vi skippar en äkta gran, fast en plastgran står inte och svävar 5cm från golvet misstänker jag
  • el-adventssljusstakar iallfall en till tjejernas rum

Hmm nåt mer??

  • luciakläder till tjejerna. Minou ska vara pepparkaksgumma och Noelle får vara tärna/lucia och använda Minous lucialinne från förra året.
  • kanske lite tomtar och skit

Write a comment