Fakta

bloglovin

Jag skriver mest om

Arkiv

Meta

skitikoner

Update

Oj oj oj nu var det längesen jag skrev något här, om jag inte missminner mig så var det nog från mobilen i horisontellt läge i sovrummet minuterna innan jag slocknade.

Eftersom det är såna glapp mellan mina inlägg måste det ju betyda att jag jobbar massor!

Update på det – jobbet är mycket nya saker att lära sig och ett nytt system att lära sig, och det är kul. Jag har fått resa runt lite också men jag har inte helt koll på hur betalningen funkar – har inte fått min faktura ännu. Det betyder att jag antingen gratisåkt utan att veta om det, eller att fakturan går direkt till ekonomiavdelningen. Måste nog kolla upp det där

Lite meck blir det när schemat ändras och i ganska snar framtid också. Det blir svårare att planera. Men nu har jag sagt till om att Noelle ska opereras 28 feb! Nu ryker äntligen halsmandlarna, tjohoo! skönt att hon inte varit så förkyld den här vintern, det är ju då de svullnar upp och hon knappt kan andas. Inte en enda öroninflammation heller *peppar peppar*

Snart fyller hon tre år också! Då blir det kalas igen, jag har precis återhämtat mig efter Minous fyraårskalas och efter julen.

Men det ska bli kul, det är hennes första riktiga kalas. jag frågade henne vilka hon ville skulle komma, ”Andreas (farbror) ska komma”. ”Jamen några barn då? vilka ska komma hit och leka?” ”Minou”. ”Men vill du att M från dagis ska komma?” ”Jaaa! och sen räknade hon upp L och L och J också, så nu börjar det bli tajt med utrymme här. Man får ju inte glömma bort att barnen har bihang också – sina föräldrar 😉

Comments

Comment from Ebba
Time 05 februari 2011 at 11:27

vilket datum fyller hon?

Comment from Malin Gröning
Time 08 februari 2011 at 21:01

Hon fyller 20 februari

Write a comment