Fakta

bloglovin

Jag skriver mest om

Arkiv

Meta

skitikoner

En vecka utan barn del 1

Vad mycket tid man har när barnen är ute ur huset!

I söndags dammsög jag

I måndags passade jag på att klättra, innan det gick jag och Jonas och spanade i Solna centrum och sen åkte vi till Sundbyberg centrum.

Min rumpmuskel som fick stryk efter klättringen på Telefonplan förra måndagen har inte återhämtat sig ännu, men den blev inte värre av klättringen som tur var! Vi provade sjuan vi testade tidigare och vi kom inte mycket längre den här gången, däremot kom jag upp liiite smidigare på 6c (två leder) än förut.

När jag klättrade städade Jonas – sweet

I tisdags jobbade jag till klockan fem och när jag kom hem hade Jonas fixat värsta salladen (menat på ett bra sätt) med oliver, fetaost och baguetter till. Sen tvättade vi soffdynor och all annan tvätt, mellan tvättarna åkte vi först till Barkarby och kollade BjörnBorg-underkläder (ett bra tips för er tjejer som gillar dem – eller er killar med avvikande storlek eller smak, hihi – det kostar bara 99 kr för ett par Björn Borg-trosor/ bh/ linne!!)

Mellan andra tvätten gick vi en promenad runt sjön (skulle blivit sjöarna men min rumpmuskel strejkade, eller rättare sagt krampade)

I dag än så länge har jag våttorkat lägenheten. Sen ska vi träffa Sjödin och hans brutta för att gå ut och käka på El Toro 🙂

Write a comment