Fakta

bloglovin

Jag skriver mest om

Arkiv

Meta

skitikoner

Ensam hemma

Kommer jag få inbrott nu? Hahaha. Jonas drog till Götet i torsdags på MetalTown, jag har varit själv med tjejerna fram till ikväll då Jonas föräldrar kom och hämtade tjejerna för en tvådagarsbarnvakts-fest! Noelles dagis var stängt idag så vi gick till sundbybergs kyrka för att kasta ägg titta på Mineas avslutning på barnrytmiken, få lite gratisfika och och pratstund med Annelie innan de drar på långsemester (Monte Carlo på en vecka, sedan bila upp till Jockmock och stanna där några veckor).

Imorgon tar jag tåget till Borås för att sedan joina min kusin som förhoppningsvis förlåtit mig (vi skulle dra på SwedenRock och jag tror det är i augusti, sen kunde jag inte gå på hennes inflyttningsfest heller) och drar till Götet på emofestivalen PierPressure, lagom till att Jonas beger sig hemåt till brudarna.

Ikväll är det home alone med en Lovefilm – igår the Reader och idag blir den Slumdog Millionaire – Jonas är säkert skitglad att slippa såna filmer 🙂 Ps vill ni prova lovefilm kolla det tidigare inlägget om Buzzador

Comments

Comment from annelie
Time 18 juni 2010 at 21:59

Hördududu, vi ska int till Monte Carlo utan till Monte Negro-. Så det så 😉

Comment from caroline
Time 19 juni 2010 at 0:37

Hej malin… känns helt sjukt att sitta och läsa på din blogg… jag är mamma till en egen liten Noelle som föddes den 25 feb 2008 och som också har ett ci!!!! kika gärna in på min blogg, bor ni i Stockholm? vi bor i piteå, men är ju på ci enheten hos Eva och ulrika med gämna mellenrum… kram c

Comment from Malin Gröning
Time 19 juni 2010 at 16:58

oops my bad! Ligger det inte på samma ställe—? 😉

Comment from Malin Gröning
Time 19 juni 2010 at 16:59

det ska jag göra på direkten!

Write a comment